Nyomtatás

Cégünkről

Cégünk, a Mikrotechnika-Kontroll Kft., 1995-ben kettős profillal alakult.

Számítástechnika, informatika

A megalakulás után Gyöngyösön a Petőfi utcában nyitottuk meg az üzletünket. Számítástechnika területén 2002-ig elsősorban csak számítógépek, nyomtatók javításával, és informatikai rendszerek karbantartásával foglalkoztunk. 2002. decemberében megnyitottuk új, tágas üzlethelyiségünket Gyöngyösön a Ringsted út 11. szám alatt, ahol a szerviz mellett megkezdtük a számítástechnikai hardverek és nyomtató kellékanyagok forgalmazását is. Üzletfeleink között magánszemélyek, kisvállalkozások -az elmúlt több, mint 17 évben- ugyanúgy jelen vannak, mint a környékbeli iskolák, önkormányzatok. Igyekszünk rövid határidővel, pontosan és precízen dolgozni. Árú -és szerviz készletünk igen széleskörű, igazodik a piaci igényekhez. Amennyiben eltérő igény merül fel, akár 24 órán belül tudjuk bővíteni árukészletünket. Az értékesítésen felül továbbra is teljes körű szervizelést végzünk. Számítógépek, nyomtatók és laptopok javítását is vállaljuk. Mindemellett vezetékes –és vezeték nélküli hálózat-kiépítéssel is foglalkozunk. Szakértő kollegáinktól tanácsot is kérhet, igyekszünk a legjobb megoldást kiválasztani, igényeinek megfelelően.

Mivel mi magunk is a számítástechnika felhasználói vagyunk, így átérezzük ügyfeleink gondjait, melyen gyors segítségnyújtással, megbízható, pontos munkával igyekszünk enyhíteni. Ezért alakult ki cégünk mottója, miszerint:

Mi nem csak számítógépet adunk, de gondoskodunk arról, hogy az működjön is!

Ügyviteli szolgáltatások

Ügyviteli területen, a Petőfi utcai könyvelő iroda végez egyszeres és kettős könyvelést a környék kis –és közép vállalkozásainak. A könyvelő iroda mellett könyvvizsgáló iroda működik, mely segítséget jelent a jogszabályok kuszaságában eligazodni.