Nyomtatás

HP Partner 2014

Bevezető

HP Notebook 2014Cégünk 2012 óta résztvevője a HP Partner Programnak. E program keretében részt tudunk venni az országos akciókban, illetve kedvezőbb áron tudunk ügyfeleinknek HP termékeket biztosítani. 2014-ben HP Business Partner státuszba kerültünk. Kollegánk szakmai felkészültsége szavatolja, hogy az alapvető igényeken túl is a megfelelő terméket tudjunk ajánlani az Ön számára. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy legyen szó akár nyomtatóról, notebookról vagy számítógépekről, minden részletre kiterjedő információt tudunk nyújtani, hogy a későbbiekben se érje meglepetés. Gyakran bele lehet esni abba a hibába, hogy az ügyfél a tintapatron vásárlásakor döbben rá, hogy nem a megfelelő készüléket választotta. Vagy, hogy a korábban megvásárolt notebook bővíthetősége korlátozott, illetve egyáltalán nem is lehetséges. Mindezekre mi már a vásárlás pillanatában gondolunk, és kifejezetten az ügyfél igényét vesszük figyelembe, ez után ajánljuk a megfelelő terméket!

Termékeink között raktárkészleten mindig megtalálható néhány üzleti szériás, HP ProBook típusú laptop, HP tintasugaras –és lézernyomtató, továbbá HP egerek, táskák, nyomtató patronok és lézertonerek is.

Új notebook szériák - 2014

HP partnerA 2014-es modellévben teljesen új szériás laptopok kerültek forgalomba. Forgalmazásukat 2013 novemberében megkezdtük. A HP 250 széria a belépő szintet képviseli, AMD E, Intel Celeron, Pentium és Core i3 processzorokkal érhető el. A Pavilion széria multimédiás felhasználásra termett, AMD A, Intel Pentium és i3, i5 processzorokkal érhető el. A ProBook 430, 450, 470, 640 és 650, illetve az EliteBook 820, 840 és 850 a szokásokhoz híven az üzleti szériát képviseli, az új modellek a legújabb, 4. generációs Intel processzorokkal kerülnek forgalomba. Kiváló hűtéssel és alumínium házzal rendelkeznek, egyes modellek billentyűzet-világítással is rendelhetőek, de akár az érintő -és/vagy FullHD kijelző is opció lehet. Billentyűzete és touchpadja átlagon felüli, kijelzőjük tükröződésmentes, és minden modell HD webkamerával rendelkezik. Súlyuk és vastagságuk is csökkent az elődmodellekhez képest.

Üzletünkben általában a HP 250, a 450 és a HP 840 mindig megtekinthető és megvásárolható!

További információkért kérjük keresse üzletünket!